På gång2022-06-09T12:58:17+02:00

INFORMATION

På gång

Webkamera på Dunsjöliftens bergsstation

Nu är en  ny väderstation monterad i Ljungdalen på Dunsöliftens bergstation som fungerar dygnet runt med elanslutning och med webbkamera. Stationen är finansierad av Naturvårdsverket med syftet att förbättra underlaget för lavinprognostjänsten vintertid men även för att erbjuda alla som LÄS MER »

Poddradion i Storsjö Kapell

Jag heter Ann Sandin-Lindgren och har en stuga i Storsjö (på Hanabacks) med min man Bosse och hans bror Lasse. Jag har jobbat i 24 år med IT-utbildning på SVT och har sysslat med närradio på min fritid i Tyresö söder LÄS MER »

Fjällhornet Resort

Långhelg, Kortvecka, Hel vecka Se här alla olika erbjudanden som finns på Fjällhornet Resort.

Boka Ljungalid i Ljungdalen

Boka gärna våran samlingslokal för fest och möten mm. Bokningar görs via mail:  info@ljungdalensgif.se eller ring Turistbyrån 0687-200 79 för mer info.

Avlyst fiske Sylsjön från 1 februari.

Länsstyrelsen beslutar att avlysa allt fiske i Sylsjön fr.o.m. 1 februari 2023 fram till islossningen på grund av lågt vattenstånd Sylsjön är ett Vattenmagasin inom Mittådalen och Handölsdalen samebyar. Vattnet är reglerat av Statkraft och dess regleringsamplitud finns beskriven i LÄS MER »

Tomma hus

Inventering av tomma hus för inflyttning. Kanske du vet om eller har ett hus du inte använder. För att kunna öka antal boende i området behövs just boende. Gärna uthyrning på längre tid. Då kan man testa att bo innan LÄS MER »

Till toppen