Bo i Glampingtält

Glampingtältet mäter 5 meter i diameter och har en golvyta på 19,6 kvm med ett trädäck utanför. Glampingtältet är för max fyra personer, en dubbelsäng och två separata sängar. Det finns el samt kylskåp, klädförvaring, stolar inkl. ett litet bord och mattor. Kök finns att tillgå på anläggningens storstuga samt dusch och toalett finns i den gemensamma dusch- och bastuanläggning. Linnepaket inkl handdukar samt avresestäd ingår i hyran. Glampingtältet hyrs ut minimum för två nätter.

Husdjur ej tillåtna.

Glampingtältet är utrustat med bekväma sängar, mysiga sittplatser och alla typer av bekvämligheter. Gästerna kan koppla av i anläggningens bastu eller laga mat i det gemensamma köket eller i grillkåtan.

– Här vaknar du upp till fågelkvitter och njuter av panoramautsikten över det omgivande fjällandskapet. Du utforskar vandringsleder, doppar dig i lagunen eller bara slappnar av och njuter av lugnet – möjligheterna är oändliga! Jag är övertygad om att våra gäster kommer att trivas. Vem vill inte uppleva en lyxig glampingvistelse – där vildmarken tar vid!